Suomen ilmastointi ja Savunpoisto Oy

Ilmanvaihtokanavien puhdistus

Innova, Jyväskylä, savunpoiston uudiskohde v. 2004

Ammattitaitoa

Ilmanvaihtokanavien ja -järjestelmien puhdistuksesta ja savunpoistojärjestelmien kunnossapidosta meillä on vuosien (n.20 v) kokemus. Toimimme koko maassa. Tuhannet asiakkaat ovat käyttäneet palvelujamme, esim. olemme tehneet ilmanvaihtokanavien puhdistuksen yli 20 000 kpl asuntoon. Joka kuukausi puhdistamme n. 30 000 metriä ilmanvaihtokanavia. Henkilökunnallamme on oma ilmastointijärjestelmien puhdistuksen koulutusohjelma, jolla perehtyneisyys työhön varmistetaan. Rasvakanavien vuosittaisia puhdistussopimuksia meillä on satoja.

Savunpoistojärjestelmissä hallitsemme kaikkien valmistajien laitteet, myös vanhojen toimittajien laitekokonaisuudet. Toimintaamme kuuluu myös savunpoistojärjestelmien valmistus, toimitus, huolto ja konsultointi.

Olemme olleet mukana mm. suunnittelemassa VAKESin savunpoiston suojeluohjeita 90-luvulla, mukana Tuottava Toimisto 2005 –projektissa,  sekä mm. savunpoiston SFS:n savunpoistotyöryhmässä, KH-ja RT-kortissa 2015-2018.

Luotettavuutta

Annamme työllemme 5 vuoden takuun.

Tuhannet jo suoritetut työt ovat todellinen esimerkki Ilmastointijärjestelmien puhdistuksen tasostamme ja työmme luotettavuudesta.

Ainoana Suomessa SIS:llä on oma työn laadun seurantajärjestelmä. SIS on kehittänyt oman, kentälle hyvin soveltuvan kanavapuhtauden mittaustavan (Kuopion yliopiston sisäilmaosaston tutkima). Lisäksi otamme sopimuksen mukaan kuvamateriaalia raportin yhteyteen. Jatkuvalla valvonnalla seuraamme, että työmme laatu täyttäisi Sisäilmayhdistyksen P1 -luokan. Asiakas voi osallistua loppukatselmukseen mahdollisuuksiensa mukaan. Meidän laatutavoitteemme on aina P1-luokka.

Ajankohtaista

Tietosuojaseloste.
Parannamme jatkuvasti palveluamme.
Vastaa asiakastyytyväisyyskyselyymme.

Meiltä saat myös savunpoistoon liittyvät tarrat ja kyltit.
Savunpoistoon seinäluukut ja -ikkunat (pdf-tiedosto)